Fumara.gr

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά.. εννέα μηνών!

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά.. εννέα μηνών!

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά εννέα μηνών!

Το να αλλάζεις 175 πάνες και θα φτιάχνεις 80 μπουκάλια γάλα κάθε εβδομάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως αυτό είναι παιχνιδάκι για της Σάρα Γουάρντ από τη Βρετανία, καθώς έχει ένα σωρό ακόμα πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε μέρα για να φροντίσει τα τέσσερα βρεφάκια της.

Βλέπετε η Σάρα γέννησε τέσσερα μωρά μέσα σε εννιά μήνες, παρά το γεγονός ότι μετά την πρώτη γέννα πίστευε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να συλλάβει άλλο παιδάκι.

Ο πρώτος της γιος, ο Φρέντι, ήταν μόλις εννέα μηνών όταν τον περασμένο Μάρτιο γέννησε τα τρίδυμα που συνελήφθησαν με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να επέμβει η επιστήμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά.. εννέα μηνών!

Όπως καταλαβαίνετε, τόσο η Σάρα, όσο και ο σύζυγός της έχουν εξαντληθεί.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έμαθα ότι έμεινα ξανά έγκυος τόσο σύντομα. Όταν μάλιστα ο γιατρός μας είπε ότι είναι τρίδυμα έπαθα σοκ. Κάποιες στιγμές επικρατεί το απόλυτο χάος μέσα στο σπίτι, αλλά με τον σύζυγό μου γελάμε και το προσπερνάμε. Χρειαζόμαστε περίπου δύο ώρες για να ετοιμαστούμε και να φύγουμε από το σπίτι, αλλά δεν μας ενοχλεί η κούραση. Αγαπάμε τα μωρά μας και νιώθω η πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», είπε η Σάρα.

Και μπορεί στα σχέδια του ζευγαριού να ήταν η απόκτηση δύο παιδιών, όμως η ζωή είναι τελικά γεμάτη εκπλήξεις.

«Θέλαμε να κάνουμε τουλάχιστον δύο παιδιά. Επειδή όμως μας πήρε ένα χρόνο με τον Φρέντι, πιστέψαμε ότι θα ισχύσει το ίδιο και με το δεύτερο», είπε.

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά.. εννέα μηνών!

Όταν όμως έμαθε ότι είναι και πάλι έγκυος, ο Φρέντι ήταν μόλις οχτώ εβδομάδων. Οι γιατροί τους προειδοποίησαν ότι η εγκυμοσύνη αυτή είναι υψηλού ρίσκου και τους πρότειναν να ρίξουν ένα από τα τρία μωρά, όμως τόσο η Σάρα, όσο και ο σύζυγός της αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Στις 33 εβδομάδες το ένα από τα τρία μωράκια παρουσίασε σημάδια στρες, οπότε οι γιατροί προχώρησαν σε επείγουσα καισαρική τομή. Γεννήθηκαν λοιπόν ο Στάνλεϊ, ο Ρέτζι και η Ντέιζι, τρία υγιέστατα μωράκια που ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία τους.

Απέκτησε τέσσερα παιδιά με διαφορά.. εννέα μηνών!

«Έχουμε πάρα πολύ δουλειά, αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο για ένα φλιτζάνι τσάι όταν πάνε για ύπνο. Μετά αρχίζω πάλι το πλύσιμο, το άπλωμα, το πλύσιμο των μπιμπερό και όλα όσα πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσει το σπίτι σωστά. Αλλά μου αρέσει πολύ όλο αυτό και είμαι πολύ περήφανη που τα καταφέρνουμε. Κάποτε πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά και τώρα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχω την τέλεια οικογένεια», λέει η Σάρα.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK